Header Ads Widget

Adam (Film comedie dramă 2009)

Film comedie, dramă romantică online "Adam" 2009 cu actorii Hugh Dancy, Rose Byrne și Peter Gallagher. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "Adam".




Descrierea filmului de comedie romantică Adam
Adam Raki este inginer la o companie producatoare de jucarii, locuieste in New York si sufera de sindromul Asperger, o forma de autism care ii afecteaza capacitatea de a relationa cu ceilalti oameni si de a descifra semnalele nonverbale. Atunci cand inteligenta si frumoasa educatoare si scriitoare aspiranta Beth Buchwald se muta in apartamentul de deasupra, Adam viseaza la o poveste de dragoste alaturi de ea, apeland la pasiunea lui pentru stiinta in general si pentru astronomie in special spre a o cuceri pe fata. Desi are inima franta dupa o relatie amoroasa esuata si trebuie sa faca fata impotrivirilor parintilor ei - Marty si Rebecca Buchwald - care nu vad cu ochi buni prietenia dintre ea si Adam, Beth ii demonstreaza tanarului vecin ca maladia de care sufera nu il face inapt pentru a iubi si a fi iubit.

Regia
Max Mayer

Actori
Hugh Dancy, Rose Byrne, Peter Gallagher, Amy Irving, Frankie Faison, Mark Linn-Baker, Haviland Morris, Adam LeFevre, Mike Hodge, Peter O'Hara, John Rothman, Terry Walters, Steffany Huckaby, Susan Porro, Maddie Corman, Jeff Hiller, Karina Arroyave, Mark Doherty, Ursula Abbott, Luka Kain, Tyler Poelle, Andrew Patrick Ralston, Bill Dawes, Susan Cagle, Victoria Dicce, Katheryn Mcgaffigan

Genul filmului
Comedie, Drama, Romantic

Data lansare (SUA): 29 Iulie 2009

Trailerul filmului Adam (2009)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii