Header Ads Widget

Extratereștrii din mansardă (Film comedie 2009) Aliens in the Attic

Film aventuri și comedie sf "Extratereștrii din mansardă" 2009 cu actorii Austin Butler, Doris Roberts și Robert Hoffman. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Aliens in the Attic".




Descrierea filmului Extratereștrii din mansardă

"Aliens in the attic" este un film de fantezie plin de aventura in care un grup de extraterestrii sosesc din spatiul cosmic pe pamant si invadeaza o casa din Maine, coborand de la etajul superior la etajul inferior al locuintei.

Atunci cand adolescentii Bethany Pearson, Tom Pearson, Ricky, Lee si Art impreuna cu prietenii lor descopera faptul ca armele menite sa controleze mintile oamenilor de care dispun extraterestrii nu au efect asupra copiilor, inteleg ca sta in puterea lor sa isi salveze parintii si lumea intreaga de invazia fortelor malefice venite de pe alta planeta si ca trebuie sa indeplineasca aceasta misiune inainte ca ora de culcare a copiilor sa soseasca. Aflati in vacanta in casele parintilor lor din Maine, copiii strang randurile si formeaza o echipa unita si bine pregatita in momentul in care isi dau seama ca soarta caminelor lor si a omenirii intregi este in pericol daca ei nu reusesc sa infranga si sa izgoneasca creaturile care le-au atacat teritoriul.

Regia:
John Schultz

Actori în distribuție:
Robert Hoffman, Andy Richter, Doris Roberts, Austin Butler, Ashley Boettcher, Carter Jenkins, Ashley Tisdale, Henri Young, Regan Young, Kevin Nealon, Gillian Vigman, Tim Meadows, Melise, Megan Parker, Maggie VandenBerghe, Doug MacMillan, Warren Paeff, Thomas Haden Church, Josh Peck, J.K. Simmons, Kari Wahlgren, Ashley Peldon

Genul filmului:
Aventuri, Comedie, Fantastic

Dată lansare (SUA): 31 Iulie 2009
Dată lansare (România): 07 August 2009

Trailerul filmului Extratereștrii din mansardă (2009) Aliens in the Attic



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii