Header Ads Widget

The Invention of Lying (Film comedie 2009) Inventarea minciunii cu Jennifer Garner si Rob Lowe

Film de comedie online "Inventarea minciunii" 2009 cu actorii Ricky Gervais, Jennifer Garner și Rob Lowe. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "The Invention of Lying".




Descrierea filmului de comedie Inventarea minciunii
Actiunea filmului "The invention of lying" este plasata intr-o societate contemporana fictiva si utopica, in care toata lumea spune numai adevarul absolut. Intrucat nici un alt om nu a mintit vreodata, viata scenaristului Mark Billison este extrem de dificila deoarece nu ii ramane decat sa repovesteasca faptele istorice exact asa cum s-au petrecut in realitate si faptul ca trebuie sa scrie despre perioada anilor 1300, atunci cand nu s-a intamplat nici un eveniment notabil in afara de epidemia de ciuma, nu il ajuta deloc in cariera.   Mark Billison este un barbat lipsit de succes, trecut de 40 de ani, cu un aspect fizic neatragator, cu o inteligenta medie si fara prea multe sperante intr-un viitor mai bun pana in momentul in care isi descopera abilitatea de a minti si incepe sa foloseasca acest "talent" in beneficiul sau personal, incercand sa seduca o femeie pe care o admira si devenind cel mai inzestrat povestitor din lume dupa ce invata sa infrumuseteze faptele si sa pretinda cu tupeu ca a gasit intamplari istorice demult pierdute. Astfel, existenta cenusie a acestui ratat simpatic se schimba radical, iar consecintele descoperirii afirmatiilor intentionat false sunt hilare.

Regia
Ricky Gervais

Actori
Ricky Gervais, Jennifer Garner, Jason Bateman, Rob Lowe, Tina Fey, Jonah Hill, Louis C.K., Jeffrey Tambor, Fionnula Flanagan, Stephanie March, Ruben Santiago-Hudson, John Hodgman, Nate Corddry, Jimmi Simpson, Martin Starr, Christopher Guest, Alton Fitzgerald White, Philip Seymour Hoffman, Edward Norton, Roz Ryan, Michael Patrick Gough, Ashlie Atkinson, Bobby Moynihan, Shaun Williamson, Stephen Merchant, Cole Jensen, Conner Rayburn

Genul filmului
Comedie

Data lansare (SUA): 25 Septembrie 2009
Data lansare (Romania): 2010

Trailerul filmului The Invention of Lying (2009) Inventarea minciunii

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii