Header Ads Widget

Shrink (Film comedie 2009) La psiholog

Film de comedie și dramă online "La psiholog" 2009 cu actorii Kevin Spacey, Robin Williams și Saffron Burrows. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "Shrink".




Descrierea filmului de comedie și dramă La psiholog / Shrink
Henry Carter este un celebru psihiatru din Los Angeles, printre ai carui pacienti se numara o serie de vedete de la Hollywood: Kate Amberson - o actrita frumoasa si cunoscuta, care are un sot infidel si se teme de batranete, Patrick - un impresar nevrotic si agresiv, Jeremy - un scenarist aspirant caruia nu ii citeste nimeni manuscrisul cu exceptia lui Daisy, asistenta insarcinata a terapeutului, Shamus - un actor irlandez sexy, dar cu un comportament autodistructiv si un actor veteran alcoolic, care prefera sa creada ca este dependent de sex. Dupa ce sotia lui se sinucide, Henry Carter incepe sa fumeze marijuana, nu se mai preocupa de aspectul lui exterior si isi pierde increderea in abilitatile sale de a-si ajuta pacientii sa depaseasca perioadele grele din viata lor. Totul se schimba insa atunci cand psihiatrului i se cere sa accepte pro bono cazul Jemmei, o adolescenta afro-americana care tocmai si-a pierdut mama.

Regia
Jonas Pate

Actori
Kevin Spacey, Robin Williams, Saffron Burrows, Pell James, Gore Vidal, Joe Nunez, Mark Webber, Keke Palmer, Sierra Aylina McClain, Ada Luz Pla, Jack Huston, Mei Melançon, Dallas Roberts, Troy Metcalf, Kendall Clement, Jesse Plemons, Braxton Pope, Robert Loggia, Clayton Rohner, Ken Weiler, Joel Gretsch, Aimee Garcia, Mystro Clark, Justin Alston, Brian Palermo, Philip Pavel, Laura Ramsey, Ashley Greene, Robert Farrior, Branden Morgan, Brian Huskey, Jillian Armenante, Derek Alvarado, Thomas Moffett, Joe Nieves, Mina Olivera

Genul filmului
Comedie, Drama

Data lansare (SUA): 24 Iulie 2009
Data lansare (Romania): 25 Septembrie 2009

Trailerul filmului Shrink (2009) La psiholog

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii