Header Ads Widget

The Time Traveler's Wife (Film romantic 2009) Soția călătorului în timp

Film dramă romantică online "Soția călătorului în timp" 2009 cu actorii Eric Bana, Rachel McAdams și Tatum McCann. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "The Time Traveler's Wife".




Regizor:
Robert Schwentke

Actori:
Eric Bana, Rachel McAdams, Tatum McCann, Alex Ferris, Arliss Howard, Gene Fojtik, Michelle Nolden, Katherine Trowell, Matt Birman, Carly Street, Brooklynn Proulx, Jane McLean, Ron Livingston, Brian Bisson, Maggie Castle, Fiona Reid, Philip Craig, Stephen Tobolowsky, Hailey McCann, Jean Yoon, Duane Murray, Paul Francis, Jon Bruno, June Christopher, Terri Douglas

Genul filmului:
Drama, Romantic, SF

Data lansare (SUA): 14 August 2009
Data lansare (Romania): 06 Noiembrie 2009

Descriere film: Bazata pe romanul omonim al autoarei Audrey Niffenegger, drama "The time traveler's wife" urmareste povestea pasionala de iubire ce transcende timpul dintre un bibliotecar din Chicago pe nume Henry De Tamble si o artista pe nume Clare Abshire. Henry De Tamble sufera de o anomalie genetica rara din pricina careia calatoreste involuntar prin timp atunci cand este foarte surescitat nervos. Desi stie despre maladia genetica cu care a fost diagnosticat barbatul pe care il iubeste, Clare Abshire isi asuma riscul de a se casatori cu el, fiind pregatita in permanenta sa se confrunte cu disparitiile bruste si indelungate ale lui Henry si cu aparitiile intempestive ale acestuia in viata ei. Intrucat se cunosc de la varsta de 6 ani, cei doi tineri lupta sa iasa din capcana perfida a timpului si sa isi construiasca o relatie amoroasa stabila.

Trailerul filmului The Time Traveler's Wife (2009) Soția călătorului în timp

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii