Header Ads Widget

Trailerul filmului Sherlock Holmes (2009)

Sherlock Holmes (2009)
Robert Downey Jr, Jude Law, Rachel McAdams, Mark Strong

Pe scurt despre filmul Sherlock Holmes: Detectivul Sherlock Holmes și partenerul său curajos Watson se angajează într-o luptă de inteligență și forță cu un dușman al cărui complot este o amenințare pentru toată Anglia.



Actori: Robert Downey Jr., Jude Law, Rachel McAdams, Kelly Reilly, Mark Strong, Eddie Marsan, Robert Maillet, Geraldine James, William Houston, Hans Matheson, James Fox, William Hope, Clive Russell

Regizor: Guy Ritchie

Genul filmului: Thriller, Mister, Dramă, Aventuri, Acțiune

Data lansare (SUA): 25 Decembrie 2009

Descrierea filmului Sherlock Holmes: Interpretat de Robert Downey Jr., Holmes pare a fi o versiune adusă la zi a detectivului de la sfârşitul secolului XIX. Arte marţiale şi abilităţi fizice de invidiat vin, pe lângă inteligenţa legendară, să-l transforme pe dragul de Sherlock într-un adevărat supererou victorian. Iar inamicul său din film, lordul Blackwood, care ameninţă că se va întoarce din morţi (şi o şi face, desigur) după ce este condamnat la pedeapsa capitală, arată că pe Guy Ritchie îl doare exact în cot de convenţii şi aşteptările publicului.

Plonjeuri în Tamisa, meciuri de box a la Matrix, excese alcoolizate, aventuri romantice şi o constantă nepăsare în ceea ce priveşte igiena s-ar putea să ne ofere o cu totul altă imagine despre Sherlock Holmes în acest film.

Trailerul filmului Sherlock Holmes (2009)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii