Header Ads Widget

Urăsc Ziua Îndrăgostiților (Film romantic 2009) I Hate Valentine's Day

Film comedie romantică "Urăsc Ziua Îndrăgostiților" 2009 cu actorii Nia Vardalos, John Corbett și Zoe Kazan. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "I Hate Valentine's Day".




Descrierea filmului romantic Urăsc Ziua Îndrăgostiților / I Hate Valentine's Day
Genevieve este o vanzatoare de flori romantica, care viseaza in secret sa traiasca o povestea de iubire perfecta, dar se teme de relatii serioase si isi conduce viata amoroasa dupa niste reguli pe cat de stricte, pe atat de absurde. Astfel, dupa fiecare cinci intalniri cu un barbat, florareasa pune punct legaturii fara sa ofere explicatii. In ziua de Sfantul Valentin, pe care o detesta, Genevieve il cunoaste pe proprietarul unui restaurant pe nume Greg si se indragosteste de el, descoperind faptul ca iubirea nu tine cont de sistemul ei de reguli. Desi initial isi propune sa se intalneasca cu Greg numai de cinci ori si apoi sa se desparta, atragatoarea florareasa constata ca isi doreste mai mult de la aceasta relatie si se simte jignita si trista atunci cand Greg ii propune sa nu se abata de la principiile pe care si le-a impus. Genevieve invata din aceasta experienta ca, daca va reusi sa rupa traditia celor cinci intalniri, are sansa ca omul de langa ea sa-i dovedeasca ca merita un strop de atentie.

Regia
Nia Vardalos

Actori în distribuția filmului
Nia Vardalos, John Corbett, Zoe Kazan, Stephen Guarino, Amir Arison, Gary Wilmes, Mike Starr, Jason Mantzoukas, Judah Friedlander, Rachel Dratch, Jay O. Sanders, Lynda Gravatt, Olive, Suzanne Shepherd, Dan Finnerty, Ward Horton, Isiah Whitlock Jr., Salvador 'Wally' Corona, Howard Feller, Autumn Ready Potter, Rose Abdoo, Ian Gomez, Ben Schwartz, Tracy Thorpe, Kapil Bawa, Wali Collins, Miriam Tolan, Rachel Hamilton, David Beach, Gaetano Iacono, John Tormey

Genul filmului
Comedie, Romantic

Data lansare (SUA): 03 Iulie 2009
Data lansare (România): 11 Septembrie 2009

Trailer la filmul "Urăsc Ziua Îndrăgostiților" 2009


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii