Header Ads Widget

Concurs: Castiga o colectie de 6 DVD-uri cu documentarul "Everest"

Vino pe www.mediadocs.ro si poti sa-ti construiesti o colectie impresionanta de DVD-uri si CD-uri pe gustul tau. Fii pregatit. In fiecare luna iti propunem un concurs cu intrebari si premii.
Premiile acestui concurs sunt:

Colectie Everest - 6 DVD-uri

Pentru a participa tot ce ai de facut este sa raspunzi corect la urmatoarea intrebare si sa completezi formularul cu datele tale, din aceasta pagina.
Concursul se desfasoara in perioada 23 decembie 2009 - 5 ianuarie 2010

Intrebare: Cum se numeste organizatorul si conducatorul ascensiunii pe Everest?

Despre documentar: Documentarul prezinta lucrul in cea mai ucigatoare meserie din lume. 1500 pescari s-au adunat in Alaska, in toiul iernii, pentru sezonul de pescuit crabi imperiali. Valuri de 12 metri, un frig cumplit, recipiente de 300 kg pentru pescuit crabi, un procent de accidentari de aproape 100%, dar si sansa de a castiga destui bani pentru a intretine o familie un an, dupa doar cateva luni de munca. Aflati mai multe despre una dintre cele mai periculoase meserii din lume, pescuitul crabilor din Alaska, urmarind seria "Prada mortala". In conditii meteorologice vitrege, oamenii indura temperaturi sub zero grade Celsius si vanturi de 50 de noduri, care ii doboara si ii tarasc pe punte. Programul urmareste echipajele si capitanii a cinci vase infruntand conditii dificile ca sa isi castige existenta si sa continue o traditie de familie care dureaza de cateva generatii.

Raspunsul corect la intrebare il puteti afla de aici.

Participa la concurs

Filme noiLista actori, Recenzii filme si seriale, Filme cu Zombi, Top 100 serialeTop seriale de acțiune, Filme cu James Bond, Seriale noi Netflix 2021 si 2022,

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii