Header Ads Widget

Concurs: Castiga un iPhone 3GS Apple si alte 500 de premii garantate

Ultima pizza pe care ai mâncat-o cu prietenii a fost crocantă? Chelnerii drăguţi? Tortul era cu frişcă şi tu îl comandaseşi cu ciocolată? Şcoala ta e cea mai bună? Scrie-ţi părerea despre orice produs sau serviciu oferit de localurile, cluburile, firmele, şcolile, asociaţiile, etc. prezente în Firmania.

Câştigă un iPhone 3GS Apple
Înregistrări video, navigare Internet, 16 GB memorie şi multe altele, totul în noul iPhone Apple în valoare de 619 euro. Fericitul câştigător iPhones 3GS Apple va fi ales de un juriu ca fiind autorul celei mai originale şi pertinente păreri de pe durata întregului concurs. Calitatea conţinutului, a limbajului, fotografia aleasă sunt factori importanţi pentru desemnarea câştigătorilor. În Firmania părerile tale contează!

Câştigă şi 500 premii garantate
Avem 500 premii garantate constând în cutii de poker cu cărţi de joc şi jetoane , jocuri de tras la ţintă cu săgeţi , webcam ascunse în jucării, diverse modele, căşti cu microfon şi stick-uri USB de 4GB, diverse modele, pentru fiecare membru Firmania care întruneşte condiţiile de participare la concurs.

Ai grijă să scrii păreri, nu comentarii la părerile altora. Comentariile, dar şi părerile nerelevante, cu limbaj neîngrijit sau de tip copy-paste nu vor fi luate în considerare.
  Participă la concurs părerile de peste 20 de cuvinte trimise până la ora 24 a zilei de 31 Decembrie 2009 sau până la acordarea tuturor premiilor. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a suplimenta numărul de premii puse în concurs.
La fiecare 20 de păreri eligibile şi 5 prieteni invitaţi cu succes în Firmania câştigi un nou premiu garantat, ales de tine.
Spor la scris!

Participa la concurs.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii