Header Ads Widget

Concurs - Castiga una din cele 5 carti "Vanatorii de fantome in mijlocul focului"


O sa iesim prin acoperis”, se gandi Tom. Isi inchise ochii strans, dar asta facea ca lucrurile sa i se para si mai rele. Asa ca deschise din nou ochii si vazu cum un deget de foc patrundea prin podeaua liftului, chiar in dreptul picioarelor lui. Sari inapoi, scotand un tipat disperat.

Sucdechimion & Co., alungam fantome de tot felul. Cei trei faimosi vanatori de fantome, Tom, Hugo si Hedwig Sucdechimion, pornesc intr-o noua aventura. Un hotel de lux la malul marii si un caz de bantuire aparent destul de simplu. Dar, cum niciodata socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, vanatorii descopera foarte repede ca au de infruntat una dintre cele mai teribile creaturi bantuitoare – un Spirit-Fulger Ingrozitor si de Neinvins care-si petrece vacanta vesnica transformand oaspetii hotelului in fantome.

Vanatorii de fantome in mijlocul focului este cel de-al doilea volum al seriei Vanatorii de fantome. Drepturile de autor ale acestei serii au fost vandute in peste 20 de tari, iar Cornelia Funke, autoarea seriei, a fost votata in revista Time una dintre cele 100 de persoane influente ale anului 2005.

Concursul se desfasoara pe site-ul Clopotel.Ro si se incheie pe 5 Ianuarie 2010.

Participa la concurs.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii