Header Ads Widget

Concurs Foto: Castiga o vacanta la mare si o minivacanta la munte


Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania lanseaza in perioada 25 decembrie 2009 – 15 februarie 2010  primul sau concurs de fotografie, „Vacanta ta de iarna cu o agentie ANAT„ adresat  turistilor ce au petrecut vacanta de iarna prin intermediul agentiilor membre ANAT.

Dupa cum stiti deja , incercam permanent sa facem site-ul ANAT mai util  si mai placut pentru vizitatorii sai. A venit randul sa ne ocupam si de un meniu destinat turistului si in spiritul sarbatorilor de iarna - vom lansa un Concurs prin intermediul caruia acesta va fi recompensat pentru faptul ca a ales sa calatoreasca cu agentiile ANAT.

Sunt asteptate fotografiile pasionatilor de turism care au surprins „suveniruri foto” din vacanta lor. Acest concurs este o provocare pentru cei care au un aparat foto si in acelasi timp dorinta de a-l folosi intr-un motiv creativ!

Apreciem astfel ca vom creste traficul pe site-ul ANAT, in aceasta perioada in care promovam intens pe site Campania " Alege agentia de Turism - Calatoreste cu ANAT !"

Ca orice concurs care se respecta, acesta va avea si niste premii:
Locul 1:  O vacanta la mare oferita de Asociatia LITORAL – DELTA DUNARII, 5 nopti Hotel Tomis - Mamaia intr-o perioada care se va stabili de comun acord cu organizatorii;
Locul 2:   O minivacanta la munte oferita de Mistral Voyages, de 2 nopti la Hotel Mistral Resort Moieciu - cazare 1 camera dubla cu pensiune completa - intr-o perioada care se va stabili de comun acord cu organizatorii.


Pentru a vedea regulamentul complet al concursului va rugam sa descarcati fisierul atasat articolului pe care-l puteti gasi AICI

Participa la concurs

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii