Header Ads Widget

Alice in Wonderland (Film fantastic 2010) Alice în Ţara Minunilor cu Johnny Depp

Film fantastic online "Alice în Ţara Minunilor" 2010 cu actorii Johnny Depp, Mia Wasikowska și Helena Bonham Carter. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "Alice in Wonderland".




Descrierea filmului Alice în Ţara Minunilor / Alice in Wonderland:
O tanara de 17 ani se pregateste pentru o petrecere in inalta societate. Ea afla ca parintii ei doresc sa ii aranjeze o nunta cu unul dintre nobilii batrani si anosti prezenti la eveniment. Alice fuge de la petrecere, urmarind un iepure alb. Ea intra intr-o gaura si ajunge in Tara Minunilor, un loc pe care l-a vizitat in urma cu 10 ani, dar nu-si aminteste. Printre cei care ii uraza "bun venit inapoi" sunt Palarierul Nebun, Tweedledee si Tweedledum si Pisica de Chesire. Alice porneste intr-o calatorie extraordinara pentru a-si clarifica viitorul si pentru a opri dominatia violenta a Reginei Rosii. 

Actori:
Johnny Depp, Mia Wasikowska, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway, Crispin Glover, Matt Lucas, Michael Sheen, Stephen Fry, Alan Rickman, Christopher Lee, Barbara Windsor, Paul Whitehouse, Timothy Spall, Marton Csokas, Tim Pigott-Smith, Lindsay Duncan, Geraldine James, Leo Bill, Frances de la Tour, Jemma Powell, John Hopkins, Eleanor Gecks, Eleanor Tomlinson, Michael Gough, Imelda Staunton, Holly Hawkins, Lucy Davenport, Joel Swetow, Jessica Oyelowo, Ethan Cohn, Jim Carter, Frank Welker, Chris Grabher, Simone Sault, Leigh Daniels

Regizor:
Tim Burton

Genul filmului:
Aventuri, Familie, Fantastic

Data lansare (SUA): 05 Martie 2010
Data lansare (Romania): 05 Martie 2010

Trailerul filmului Alice in Wonderland (2010) Alice în Ţara Minunilor

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii