Header Ads Widget

A Single Man (Film romantic 2009) Un om singur cu Julianne Moore

Film dramă romantică online "Un om singur" 2009 cu actorii Julianne Moore, Colin Firth și Nicholas Hoult. Trailer, Descriere, actorii și data de lansare pentru filmul "A Single Man".




Descrierea filmului Un om singur / A Single Man:
Adaptat dupa romanul omonim al autorului Christopher Isherwood, filmul "A single man" urmareste o zi din viata profesorului de limba si literatura engleza George Falconer, un homosexual in varsta de 52 de ani, care preda la un colegiu din California. Dupa moartea neasteptata intr-un accident de masina a partenerului sau Jim, cu care avea o relatie amoroasa fericita de mai mult de 16 ani, George se lasa coplesit de gandul sinuciderii intrucat nu isi poate imagina viitorul in absenta iubitului si simte ca existenta lui actuala este lipsita de sens. Cea care il consoleaza pe indureratul profesor, care este fortat sa isi mascheze suferinta si orientarea sexuala in Los Angeles-ul anului 1962, este vechea lui prietena si vecina Charlotte, care ascunde la randul ei sentimentele de iubire neimplinita pe care le are fata de George. Incercand fara succes sa depaseasca socul mortii lui Jim, George trebuie sa respinga si avansurile unui student al sau pe nume Kenny, care tocmai si-a descoperit adevaratele inclinatii sexuale si simte ca profesorul de engleza impartaseste aceleasi gusturi interzise.

Actori:
Julianne Moore, Colin Firth, Nicholas Hoult, Marlene Martinez, Matthew Goode, Maya Waterman, Paul Butler, Jon Kortajarena, Paulette Lamori, Ryan Simpkins, Ginnifer Goodwin, Teddy Sears, Aaron Sanders, Keri Lynn Pratt, Jenna Gavigan, Alicia Carr, Lee Pace, Adam Shapiro, Marlene Martinez, Ridge Canipe, Elisabeth Harnois, Erin Daniels, Nicole Steinwedell, Tricia Munford, Brad Benedict, Richard Buckley, Patrizia Milano, Janet Leigh, Jon Hamm, Melissa Goodwin Shepherd, Sarah Smick

Regizor:
Tom Ford

Genul filmului:
Drama

Data lansare (SUA): 11 Decembrie 2009

Trailerul filmului A Single Man (2009) Un om singur

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii