Header Ads Widget

Detalii si trailer la filmul Transporter 2 - Curierul 2 (2005) cu Jason Statham si Kate Nauta

Transporter 2 (2005) Curierul 2



Pe scurt despre filmul Transporter 2 (2005) Curierul 2: Transportatorul Frank Martin, apare în Miami, Florida și este implicat în răpirea tânărului fiu al unui puternic oficial din SUA.

Curierul 2 (franceză: Le Transporteur 2) este un film francez thriller de acțiune în limba engleză din 2005, regizat de Louis Leterrier. Scris de Robert Mark Kamen și co-producătorul Luc Besson, este continuarea filmului Curierul (2002), precum și a doua ediție a trilogiei Transporter. Filmul îi are în distribuție pe Jason Statham, Alessandro Gassman, Amber Valletta, Kate Nauta, François Berléand, Matthew Modine și Jason Flemyng. Atât Jason Statham, cât și François Berléand își reiau rolurile ca Frank Martin și, respectiv, inspectorul Tarconi. În film, Frank face pe șoferul unui băiețel din Miami, Florida, care este răpit în curând și apoi încearcă să-l salveze. Filmul a fost urmat de Curierul 3, care a fost lansat în 2008.




Descriere film:
Frank Martin este cel mai bun in meseria sa. Fost membru al Fortelor Speciale, el isi ofera serviciile de curier special oricui le solicita, transportand colete - continand obiecte sau chiar fiinte umane. Regula sa este simpla: livreaza marfa si nu pune intrebari.

La rugamintea unui prieten de-al sau, Frank paraseste Franta si se instaleaza la Miami, ca sofer personal al bogatei familii Billings. Desi putine fiinte pe lumea aceasta sunt capabile sa-l mai surprinda, Frank tocmai a dat peste una: Jack Billings, in varsta de 6 ani, pe care il duce si il aduce de la scoala.

In mod neasteptat, Frank se ataseaza de baietel, iar cand acesta este rapit, porneste o cursa nebuneasca pentru a-l gasi si pentru a zadarnici planul rapitorilor de a pune in circulatie un virus fatal.

Vezi detalii și trailer pentru
Transporter 1 (2002) Curierul 1
Transporter 3 (2005) Curierul 3

Actori:
Jason Statham, Kate Nauta, Matthew Modine, Jason Flemyng, Gregg Weiner, François Berléand, Amber Valletta, Alessandro Gassmann, Keith David, Hunter Clary, Shannon Briggs, Jeff Chase

Regizor:
Louis Leterrier

Genul filmului:
Actiune, Crima, Thriller

Data lansare (SUA): 02 Septembrie 2005

Trailerul filmului Transporter 2 (2005)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii