Header Ads Widget

Iron Man 2 - Omul de oţel 2 (Film 2010) cu Robert Downey Jr. si Scarlett Johansson

Omul de oţel 2 - Iron Man 2 (Film de acțiune 2010)
Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Gwyneth Paltrow, Mickey Rourke, Sam Rockwell, Samuel L. Jackson

Pe scurt despre filmul Omul de oţel 2: Lumea fiind acum conștientă de identitatea sa ca Iron Man, Tony Stark trebuie să se confrunte atât cu sănătatea în declin, cât și cu un nebun răzbunător, care are legături cu moștenirea tatălui său.



Actori în distribuție:
Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Gwyneth Paltrow, Mickey Rourke, Sam Rockwell, Samuel L. Jackson, Don Cheadle, Clark Gregg, John Slattery, Garry Shandling, Paul Bettany (voce Jarvis), Kate Mara, Leslie Bibb, Jon Favreau, Philippe Bergeron, Tim Guinee

Regizor:
Jon Favreau

Genul filmului:
Actiune, Aventuri, SF, Filme cu super-eroi, Filme Universul Cinematografic Marvel

Data lansare (SUA): 07 Mai 2010
Data lansare (Romania): 30 Aprilie 2010

Descrierea filmului Iron Man 2:
Producţia Iron Man regizată de Jon Favreau este un film de acţiune Science -fiction, care urmăreşte încă de la început caracterul schimbător al sensibilului inventator Tony Stark, pentru că acum a devenit clar că Iron Man, nu este altul decât Stark, celebrul inventator.

Responsabilitatea cea mai mare a lui Iron Man este salvarea omenirii dar ca un paradox este şi distrugătorul acesteia . În momentele cele mai dificile ale vieţii, prietenii fac toţi banii, ca într-un film social , atunci când Tony cade pradă viciului alcoolismului, pentru că acest lucru este tratat cu mare atenţie de regie , armura acestuia este preluată de inegalabilul Jim Rhodes care nu se mulţumeşte doar cu această postură şi caută să devină War Machine. Scenele de luptă nu lipsesc şi ne înconjoară minţile cu cele mai năstruşnice idei cinematografice.

Trailerul filmului Iron Man 2 (2010) Omul de oţel 2

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii