Header Ads Widget

Brooklyn's Finest (Film acțiune 2009) Polițiști în Brooklyn cu Richard Gere

Film de acțiune online "Polițiști în Brooklyn" 2009 cu actorii Richard Gere, Ethan Hawke și Wesley Snipes. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "Brooklyn's Finest".




Descrierea filmului polițist Brooklyn's Finest / Polițiști în Brooklyn:
Veteranul Eddie Dugan  mai are o saptamana inainte de a iesi la pensie. EL intentioneaza sa se retraga intr-o cabana din Connecticut, unde sa pescuiasca zilnic. Ofiterul Sal Procida  de la Narcotice vrea o viata mai buna pentru el si familia lui, si ca atare, este dispus sa faca orice sa puna mana pe bani. Clarence “Tango” Butler este sub acoperire de asa mult timp, incat ajunge sa treaca de partea celor rai condusi de Caz , unul din cei mai de temuti dealeri din Brooklyn. Fiecare dintre ei se vor trezi invaluiti de violenta si coruptia Sectiei 65 din Brooklyn pe parcursul a 7 zile, in care drumurile lui Eddie, Sal si Tango ajung sa se intersecteze si sa se loveasca izbitor de are cu destinul.

Actori:
Richard Gere, Ethan Hawke, Wesley Snipes, Don Cheadle, Lela Rochon, Ellen Barkin, Vincent D'Onofrio, Will Patton, Lili Taylor, Michael Kenneth Williams, Brían F. O'Byrne, Shannon Kane, Wade Allain-Marcus, Tanda Mercer, Steve Lord, Michael Jeremiah, Bruce MacVittie, Wass Stevens, Armando Riesco, Wade Allain-Marcus, Logan Marshall-Green, Jesse Williams, Hassan Johnson, John D'Leo, Georgie DeNoto, Raquel Castro, Stella Maeve, Reilly Brooke Stith, Bruce MacVittie, Robert John Burke, Sarah Thompson

Regizor:
Antoine Fuqua

Genul filmului:
Actiune, Crima, Drama

Data lansare (SUA): 05 Martie 2010

Trailerul filmului Brooklyn's Finest (2009) Polițiști în Brooklyn

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii