Header Ads Widget

Collateral (Film 2004) Colateral cu Tom Cruise si Jamie Foxx

Film de acțiune și thriller online "Colateral" 2004 cu actorii Tom Cruise, Jamie Foxx și Javier Bardem. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "Collateral".




Descrierea filmului Colateral:
Max (Jamie Foxx) a trait o viata anosta de sofer de taxi timp de 12 ani. Fetele clientilor s-au perindat prin oglinda retrovizoare cum de altfel i s-au perindat pe sub ochi locurile prin care a umblat.
Toate s-au succedat fara sa lase amintiri relevante si s-au uitat ca si cand nu ar fi fost. Toate si totul pana in aceasta seara.
Vincent (Tom Cruise) este un ucigas platit. Cand un cartel de droguri afla ca se afla in situatia de a fi adus in fata unui complet de judecata, organizeaza o operatiune de identificare si ucidere a martorilor principali.
Ultimul act al operatiunii se joaca in seara asta. In seara asta Vincent ajunge in Los Angeles pentru a dobori cinci persoane.
Vincent ia un taxi, cel al lui Max si practic il blocheaza si Max devine vulnerabil, devine o persoana aflata in loc nepotrivit la moment nepotrivit.
Pe parcursul noptii, Vincent il poarta pe Max pe traseul crimelor sale cu Politia si FBI - ul in urma lor. In fuga lor Vincent si Max ajung sa depinda unul de altul intr-un mod de neimaginat.

Actori:
Tom Cruise, Jamie Foxx, Bruce McGill, Jada Pinkett Smith, Mark Ruffalo, Irma P. Hall, Peter Berg, Javier Bardem, Jason Statham, Barry Shabaka Henley, Richard T. Jones, Klea Scott, Bodhi Elfmanm Debi Mazar, Emilio Rivera, Jamie McBride, Ken Waters, Charlie E. Schmidt, David Mersault, Thomas Rosales Jr., Wade Williams, Paul Adelstein, Troy Blendell, Corinne Chooey, JoNell Kennedy

Regizor:
Michael Mann

Genul filmului:
Actiune, Drama, Thriller

Data lansare (SUA): 06 August 2004

Premii: Nominalizat la 2 premii Oscar si la Golden Globes.

Trailerul filmului Collateral (2004) Colateral


Filme noiLista actori, Recenzii filme si seriale, Filme cu Zombi, Top 100 serialeTop seriale de acțiune, Filme cu James Bond, Seriale noi Netflix 2021 si 2022,

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii