Header Ads Widget

Destinație Finală 3 (Film horror 2006) Final Destination 3

Film horror online "Destinatie Finala 3" 2009 cu actorii Mary Elizabeth Winstead, Ryan Merriman și Alexander Kalugin. Trailer, Descriere și dată de lansare pentru filmul "Final Destination 3".


Pe scurt despre filmul Destinație Finală 3: La șase ani după ce studenții au înșelat moartea, o altă adolescentă are premoniția că ea și prietenii ei vor fi implicați într-un accident. Când viziunea se dovedește adevărată, elevul și supraviețuitorii se confruntă cu repercusiunile înșelării Morții.



Descrierea filmului Destinație Finală 3:
Eleva de liceu Wendy Christenson (Mary Elizabeth Winstead) are o premonitie despre un accident de montaigne-russe dezastruos in care e implicata ea si mai multi prieteni si colegi.
Wendy ii avertizeaza pe toti si reuseste sa scape impreuna cu mai multi prieteni, pe care ii convinge sa nu se urce in roller-coaster inainte de cursa fatala, iar trenuletul porneste si se prabuseste exact ca in premonitia fetei.
Wendy trebuie apoi sa faca echipa cu amicul Kevin Fischer (Ryan Merriman) si altii, printre care Erin (Alexz Johnson) si Ian (Kris Lemche) intr-o cursa pentru a pacali moartea.

Vor reusi sa scape, sau vor invata lectia care spune ca nu poti insela moartea?

Actori în distribuția filmului Destinație Finală 3:
Mary Elizabeth Winstead, Ryan Merriman, Alexander Kalugin, Jacob Rupp, Jesse Moss, Texas Battle, Kris Lemche, Alexz Johnson, Sam Easton, Gina Holden, Chelan Simmons, Yan-Kay Crystal Lowe, Amanda Crew, Maggie Ma, Ecstasia Sanders, Jody Racicot, Patrick Gallagher

Regizor:
James Wong

Genul filmului:
Actiune, Horror, Thriller

Data lansare (SUA): 10 Februarie 2006

Este filmul Destinație Finală 3 pe Netflix

Nu, din păcate filmul încă nu este disponibil pe Netflix. Puteți urmări pe Netflix continuarea sa, și anume filmul Destinație Finală 4. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.


Trailerul filmului horror Destinație Finală 3 (2006) Final Destination 3


Filme noiLista actori, Recenzii filme si seriale, Filme cu Zombi, Top 100 serialeTop seriale de acțiune, Filme cu James Bond, Seriale noi Netflix 2021 si 2022,

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii