Header Ads Widget

He Got Game (Film 1998) Să înceapă jocul

Film drama si sport "He Got Game" 1998 cu Denzel Washington si Milla Jovovich - Trailer oficial pentru filmul "Să înceapă jocul". Descriere, data de lansare, regizori si actorii din film. Actorii principali in filmul "He Got Game" sunt: Denzel Washington, Milla Jovovich si Ray Allen.


Actori: Denzel Washington, Milla Jovovich, Ray Allen, Jennifer Esposito, Rosario Dawson, John Turturro, Hill Harper, Zelda Harris, Ned Beatty, Jim Brown, Joseph Lyle Taylor, Bill Nunn, Roger Guenveur Smith

Regizor: Spike Lee

Scenaristi: Spike Lee

Genul filmului: Dramă, Sport

Data de lansare:
In America - 1 Mai 1998
In Romania -

Tip Ecran: normal

AKA: Last Game
Tudo em Jogo

Producator: Touchstone Pictures, 40 Acres & A Mule Filmworks

Ţara: USA

Descriere film: Acest film prezinta povestea lui Jesus Shuttlesworth, un tanar cu un viitor promitator in basket. Cel mai mare vis al lui este sa ajunga sa joace basket profesionist, dar planurile acestuia sunt zdrucinate de tatal sau, aflat in inchisoare pentru uciderea mamei lui Jesus. El este eliberat conditionat doar cu o conditie: sa il convinga pe fiul sau sa sa se inscrie la universitatea Big State, avand doar o saptamana la dispozitie pentru asta.

Intalnirea celor doi, dupa sase ani de despartire, va fi hotaratoare atat pentru tata, caruia i s-a promis o comutare a pedepsei, cat si pentru fiul sau, al carui viitor depinde de relatia dintre ei.

Trailerul filmului "He Got Game" - 1998 - Să înceapă jocul

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii