Header Ads Widget

Trailer film The Italian Job - Jaf in stil italian (2003) cu Mark Wahlberg, Edward Norton si Charlize Theron

Jaf in stil italian (2003) The Italian Job
Mark Wahlberg, Edward Norton, Charlize Theron, Seth Green, Jason Statham, Donald Sutherland


Descriere film:
Planul era fara cusur... misiunea fusese indeplinita perfect... scapasera fara nici o problema. Singurul pericol pe care nu-l luase in calcul Charlie Croker (Mark Wahlberg), un specialist al spargerilor, il reprezenta chiar unul din oamenii sai. Dupa ce reusesc sa fure o cantitate uriasa de aur dintr-un palat venetian, Charlie si oamenii din banda sa raman fara replica atunci cand descopera ca unul din ei este tradator. Acum nu mai este importanta recompenssa ci razbunarea!

Apare Estella (Charlize Theron), o tanara atragatoare si cu nervii de otel, care se alatura lui Charlie si celorlalti in cautarea tradatorului. Deoarece acesta se ascunde in Los Angeles, Charlie si ai sai se gandesc sa-l gaseasca si sa recupereze aurul folosind sistemul de control al traficului din metropola americana. Astfel va lua nastere unul din cele mai mari ambuteiaje din istoria orasului Los Angeles!

Actori:
Mark Wahlberg, Edward Norton, Charlize Theron, Seth Green, Jason Statham, Donald Sutherland, Franky G, Yasiin Bey, Jimmy Shubert, Mary Portser, Shawn Fanning, Scott Adsit, Boris Lee Krutonog, Julie Costello, Melanie Jayne

Regizor:
F. Gary Gray

Genul filmului:
Actiune, Aventuri

Data lansare (SUA): 30 Mai 2003

Trailerul filmului The Italian Job (2003)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii