Header Ads Widget

Knight & Day (Film acțiune 2010) Întâlnire explozivă cu Tom Cruise, Cameron Diaz

Film de acțiune online "Întâlnire explozivă" 2010 cu actorii Tom Cruise, Cameron Diaz și Maggie Grace. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "Knight and Day".




Descrierea filmului Întâlnire explozivă / Knight and Day:
Provinciala June este ghinionista in dragoste, motiv pentru care atunci cand il cunoaste pe atragatorul si misteriosul Milner crede ca l-a intalnit pe barbatul visurilor ei. Numai ca Milner este un agent secret a carui misiune este aceea de a proteja o baterie ce alimenteaza o noua sursa de energie capabila sa suplineasca toate necesitatile de energie ale umanitatii. Desi trebuie sa ajunga la nunta surorii sale, care a rugat-o sa o conduca la altar in locul tatalui lor decedat, June este ademenita de catre Milner intr-o aventura incitanta si uneori mortala, care o poarta dintr-un capat la altul al Globului pamantesc si o face sa inteleaga ca supravietuirea depinde de trasarea unei linii de demarcatie intre adevar si incredere.
  Pentru a apara acea inventie tehnologica periculoasa si ravnita de toata lumea, Milner si June experimenteaza o serie de aliante precare si tradari neasteptate si sunt implicati intr-un joc in care nimeni nu este cine pretinde ca este.

Actori:
Tom Cruise, Cameron Diaz, Maggie Grace, Peter Sarsgaard, Paul Dano, Marc Blucas, Viola Davis, Gal Gadot, Jordi Mollà, Falk Hentschel, Lennie Loftin, Rich Manley, Dale Dye, Celia Weston, Jack O'Connell, Nilaja Sun, Tommy Nohilly, Taylor Treadwell, Christian Finnegan, Brian Dykstra, Brian Tarantina, Lee Wesley, Matthew Lawler

Regizor:
James Mangold

Genul filmului:
Comedie, Actiune

Data lansare (SUA): 02 Iulie 2010
Data lansare (Romania): 02 Iulie 2010

Trailerul filmului Knight and Day (2010) Întâlnire explozivă

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii