Header Ads Widget

The Last Song (Film romantic 2010) Ultimul cântec

Film dramă romantică online "Ultimul cântec" 2010 cu actorii Miley Cyrus, Liam Hemsworth și Kelly Preston. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "The Last Song".




Descrierea filmului Ultimul cântec / The Last Song:
Dupa ce parintii ei Kim si Steve Miller au trecut printr-un divort urat, iar barbatul a plecat din New York pentru a locui in orasul Tybee Island din Georgia, adolescenta Veronica "Ronnie" Miller a ramas extrem de afectata si a refuzat sa-i mai vorbeasca tatalui sau. Desi canta la pian sub indrumarea lui Steve, el insusi pianist si profesor de muzica la Juilliard, rebela Ronnie a incetat sa mai exerseze la acest instrument si a preferat sa-si petreaca timpul distrandu-se cu prietenii ei. Atunci cand Kim Miller decide ca fiica ei trebuie sa plece in Georgia pentru a relua legatura cu tatal instrainat, Ronnie nu este deloc incantata si manifesta raceala si ostilitate in prezenta lui Steve, singurul lucru pe care il au in comun cei doi fiind pasiunea pentru muzica. In Tybee Island fata se indragosteste de atragatorul si popularul Will Blakelee si se impaca cu tatal ei, care este implicat in reconstructia unui vitraliu dintr-o biserica locala, opera de arta ce a fost distrusa intr-un incendiu. 

Actori:
Miley Cyrus, Greg Kinnear, Bobby Coleman, Liam Hemsworth, Hallock Beals, Kelly Preston, Nick Lashaway, Carly Chaikin, Kate Vernon, Nick Searcy, Adam Barnett, Michael Jamorski, Melissa Ordway, Carrie Malabre, Lance E. Nichols, Stephanie Leigh Schlund, Phil Parham, Bonnie Johnson, Rhoda Griffis, Anthony Paderewski

Regizor:
Julie Anne Robinson

Genul filmului:
Drama, Muzică, Romantic

Data lansare (SUA): 02 Aprilie 2010
Data lansare (Romania): 07 Mai 2010

Trailerul filmului The Last Song (2010) Ultimul cântec

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii