Header Ads Widget

Trailer film Leaves of Grass (2009) cu Edward Norton si Susan Sarandon

Film de comedie online "Fire de iarbă" 2009 cu actorii Edward Norton, Melanie Lynskey și Susan Sarandon. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "Leaves of Grass".




Descriere film
Leaves of Grass (2009) Fire de iarbă:
Bill Kincaid este un profesor de filozofie apreciat, a carui cariera se afla in plina ascensiune de vreme ce este curtat intens de Universitatea Harvard. Atunci cand afla ca fratele sau geaman Brady a fost asasinat, profesorul pleaca spre orasul natal din Oklahoma pentru a participa la inmormantare, desi s-a distantat de multa vreme de mama sa Daisy si de lunaticul lui frate. Ajuns acasa, Bill Kincaid constata cu stupoare ca Brady este viu si nevatamat, dar l-a ademenit in Oklahoma cu scopul de a-l implica intr-un plan diabolic si lipsit de sanse de reusita menit a-l escroca pe baronul local al drogurilor Pug Rothbaum. 
  Inteligentul Brady Kincaid este cultivator de marijuana si vrea sa scape de datorii si de puternicii lui competitori de pe piata drogurilor pentru a se putea casatori cu iubita lui din liceu Colleen. Desi se simte atras de Janet, o profesoara de limba engleza care scrie poezii, Bill Kincaid nu intentioneaza sa ramana in oras, dar atunci cand este implicat intr-o crima, nu mai are de ales. Treptat, viata organizata a lui Bill Kincaid este aruncata in haos, iar el isi da seama ca nici o teorie filozofica nu il poate proteja de pericolele si intorsaturile destinului.

Actori:
Edward Norton, Melanie Lynskey, Susan Sarandon, Keri Russell, Maggie Siff, Richard Dreyfuss, Lucy DeVito, Kent Jude Bernard, Amelia Campbell, Tim Blake Nelson, Randal Reeder, Leo Fabian, Pruitt Taylor Vince, Tina Parker, Ty Burrell, Lee Wilkof, Josh Pais, Lisa Benavides-Nelson, Jenna Podell, Henry Max Nelson, Theodore Kaiser Nelson, Alyssia Dujmovich, Ken Cheeseman, Steve Earle, Naima Lett, Tim Ware, Tim Fletcher, Robin McGee, Chris Freihofer

Regizor:
Tim Blake Nelson

Genul filmului:
Comedie, Crima, Drama, Thriller

Data lansare (SUA): 25 Decembrie 2009

Trailerul filmului Leaves of Grass (2009) Fire de iarbă


Filme noiLista actori, Recenzii filme si seriale, Filme cu Zombi, Top 100 serialeTop seriale de acțiune, Filme cu James Bond, Seriale noi Netflix 2021 si 2022,

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii