Header Ads Widget

Trailer film Monster - Monstru (2003) cu Charlize Theron si Christina Ricci

Monstru (2003) Monster
Charlize Theron, Christina Ricci, Bruce Dern, Scott Wilson, Rus Blackwell

Pe scurt despre filmul Monstru: Bazat pe viața lui Aileen Wuornos, o prostituată din Daytona Beach care a devenit ucigaș în serie.



Descrierea filmului Monster:
Charlize Theron joaca in „Monster”, un film extrem de tensionat din punct de vedere emotional, care prezinta secretele ascunse in spatele titlurilor de senzatie legate de Aileen Wuornos, ucigasa in serie care ura barbatii si care a fost executata anul trecut in Florida.

Regizoarea Patty Jenkins dezvaluie o poveste de dragoste infiripata in ciuda ororilor si a patologicului care le caracterizeaza pe cele doua protagoniste cu probleme de adaptare sociala: Wuornos, o prostituata ratata, care isi ucide majoritatea clientilor, si Selby Wall (Christina Ricci), pe care parintii au trimis-o sa locuiasca la o matusa din Florida pentru „a se vindeca de homosexualitate”.

Cufundata intr-o depresie cu tendinte sinucigase, Aileen nimereste din intamplare intr-un bar, unde o intalneste pe Selby, de care se indragosteste imediat. Pentru a putea pastra relatia cu Selby, ea continua sa se prostitueze, ceea ce-i va alimenta furia ucigasa, din ce in ce mai puternica, pe care n-o mai pot astampara decat omorurile care se tin lant, in timp ce presa o numeste prima femeie ucigas in serie - un monstru.

Actori:
Charlize Theron, Christina Ricci, Bruce Dern, Scott Wilson, Rus Blackwell, Marc Macaulay, Lee Tergesen, Annie Corley, Pruitt Taylor Vince, Marco St. John, Tim Ware, Stephan Jones, Brett Rice, Catherine Mangan

Regizor:
Patty Jenkins

Genul filmului:
Dramă

Data lansare (SUA): 30 Ianuarie 2004

Premii câștigate de filmul Monster: Un premiu Oscar pentru actrița Charlize Theron la categoria Cea mai bună actriță în rol principal, un premiu Globul de Aur pentru actrița Charlize Theron la categoria Cea mai bună actriță într-un film dramă, și de asemenea un premiu la festivalul de Film de la Berlin pentru Charlize Theron la categoria Cea mai bună actriță.

În total, filmul Monster are un premiu Oscar câștigat și alte 30 de premii câștigate și alte 26 de nominalizări la diferite festivaluri de film din lumea întreagă.

Trailerul filmului Monster (2003)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii