Header Ads Widget

Trailer film The Pink Panther - Pantera Roz (2006) cu Steve Martin si Kevin Kline

Pantera Roz (2006)
Steve Martin, Beyoncé Knowles, Jean Reno, Jason Statham, Kevin Kline, Clive Owen



Descrierea filmului The Pink Panther - Pantera Roz:
Inspectorul Jacques Clouseau este un nume care starneste teama in criminalii din toata lumea - si de altfel, in toti oamenii care il cunosc.
Dar chiar daca abordarea sa este neortodoxa si de cele mai multe ori confuza, el mereu reuseste sa rezolve crima - in modul sau personal.
  De data asta este vorba despre cel mai important caz pe care il primeste Inspectorul Clouseau. Celebrul antrenor de fotbal Yves Gluant tocmai a castigat cu echipa Frantei meciul contra nationalei Chinei. Inconjurat de fani, alaturi de frumoasa lui iubita, pop star-ul Xania (Beyonce Knowles), Gluant este intepat u o sageata otravita. In panica ce a urmat, inelul antrenorului, in care e montat un diamant roz nepretuit, botezat "Pantera Roz" dispare misterios.

Cazul devine o senzatie in presa, iar Inspectorul Sef Dreyfus (Kevin Kline) trebuie sa rezolve misterul. Dreyfus vrea sa primeasca Medalia de Onoare pentru a saptea oara. Pentru ca nu-si permite sa faca vreo greseala, el ii paseaza sarcina Inspectorului Clouseau.

Actori:
Steve Martin, Beyoncé Knowles, Jean Reno, Kevin Kline, Jason Statham, Emily Mortimer, Scott Adkins, Clive Owen

Regizor:
Shawn Levy

Genul filmului:
Aventuri, Comedie

Data lansare (SUA): 10 Februarie 2006
Data lansare (Romania): 03 Martie 2006

Trailerul filmului The Pink Panther (2006)


Filme noiLista actori, Recenzii filme si seriale, Filme cu Zombi, Top 100 serialeTop seriale de acțiune, Filme cu James Bond, Seriale noi Netflix 2021 si 2022,

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii