Header Ads Widget

The Runaways (Film 2010) cu Kristen Stewart si Dakota Fanning

Film dramă și muzical online "The Runaways" 2010 cu actorii Kristen Stewart, Dakota Fanning și Michael Shannon. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "The Runaways".




Descrierea filmului The Runaways:
In filmul "The Runaways" este vorba despre viata si cariera muzicala a consacratei cantarete de rock, Joan Jett. In acelasi timp, in film este vorba si despre cariera primei trupe de rock a Joannei Jett, de la inceputurile trupei, din adolescenta, pana la destramarea acesteia datorita deceptiei legate de cariera de muzician. Filmul este o drama muzicala avand drept cadru anii '70. Cantareata Joan Jett, desi nu apare in film, se implica in acesta din spatele camerelor de filmat, instruindu-i pe actori, in special pe protagonista. In plus Joan va fi prezenta prin melodiile sale de pe coloana sonora. Filmului i se prevede deja un succes memorabil datorita subiectului sau dar si datorita actorilor din distributie.

Actori:
Kristen Stewart, Dakota Fanning, Alia Shawkat, Scout Taylor-Compton, Michael Shannon, Tatum O'Neal, Stella Maeve, Riley Keough, Johnny Lewis, Brett Cullen, Hannah Marks, Jill Andre, Ray Porter, Allie Grant, Brendan Sexton III, Aaron Parker Mouser, Peggy Stewart, Robert Romanus, Jay Thames, Masami Kosaka, Masayuki Yonezawa, Hiroshi Otaguro, P.D. Mani

Regizor:
Floria Sigismondi

Genul filmului:
Biografic, Drama, Muzical

Data lansare (SUA): 19 Martie 2010

Trailerul filmului biografic și muzical The Runaways (2010)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii