Header Ads Widget

Solitary Man (Film 2009) Singuraticul cu Michael Douglas si Jenna Fischer

Film de comedie romantică online "Singuraticul" 2009 cu actorii Michael Douglas, Jenna Fischer și Mary-Louise Parker. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "Solitary Man".




Descrierea filmului Singuraticul / Solitary Man:
In urma cu 6 ani, Ben Kalmen era proprietarul unui lant de magazine ce comercializau automobile si un om de afaceri extrem de puternic si potent din punct de vedere financiar. Lacomia i-a generat insa o serie de probleme legale, iar scandalul monstruos ce a urmat l-a lasat fara loc de munca, asa cum numeroasele aventuri amoroase au accelerat sfarsitul casniciei cu Nancy si indepartarea de singura lui fiica si de nepotel. In prezent Ben Kalmen are aproape 60 de ani si este implicat intr-o relatie cu bogata Jordan, dar apetitul lui sexual insatiabil il impinge in continuare la infidelitate. Dupa ce o roaga pe Jordan sa intervina pe langa fostul ei sot sa il introduca in niste cercuri influente pentru a putea incepe o noua afacere in domeniul vanzarilor auto, Ben primeste sarcina de a o recomanda pe Allyson Langer, fiica actualei iubite, la un colegiu din vecinatate. Numai ca barbatul dependent de sex, care isi doreste sa ramana vesnic tanar motiv pentru care isi vopseste parul si se imbraca la fel ca la 30 de ani, se culca cu Allyson, iar atunci cand tanara ii povesteste mamei despre aceasta aventura pasagera relatia lui Ben cu Jordan este distrusa la fel ca si sansele sale de a primi finantarea dorita din partea fostului sot al acesteia.

Actori:
Michael Douglas, Jenna Fischer, Jesse Eisenberg, Susan Sarandon, Olivia Thirlby, Danny DeVito, Mary-Louise Parker, Anastasia Griffith, Imogen Poots, Richard Schiff, Jake Siciliano, David Costabile, Ben Shenkman, Alex Kaluzhsky, Simona Williams, James Colby, Arthur J. Nascarella, Bruce Altman, Adam Pally, Lenny Venito, Ricky Garcia, Douglas McGrath, Gillian Jacobs, Arizona Muse

Regizor:
Brian Koppelman, David Levien

Genul filmului:
Comedie, Drama, Romantic

Data lansare (SUA): Octombrie 2009

Trailerul filmului Solitary Man (2009) Singuraticul

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii