Header Ads Widget

Amintește-ți de mine (Film romantic 2010) Remember Me cu Robert Pattinson, Pierce Brosnan si Lena Olin

Remember Me (2010) Amintește-ți de mine
Robert Pattinson, Pierce Brosnan, Emilie de Ravin, Lena Olin

Pe scurt despre filmul Remember Me: O dramă romantică centrată pe doi îndrăgostiți de curând: Tyler, ai cărui părinți s-au despărțit în urma sinuciderii fratelui său, și Ally, care trăiește fiecare zi din plin de când a fost martoră la uciderea mamei sale.


Descrierea filmului  Amintește-ți de mine:
Tyler si Ally sunt doi tineri în familiile cărora s-au petrecut adevărate tragedii. După ce fratele său se sinucide, părinții lui Tyler divorțează, iar acesta ajunge să fie un introvertit care trece prin viață ca un somnambul. Ally la rândul ei este o adolescentă care, după ce este martoră la uciderea mama ei, decide să-și trăiască viața la maxim. O întâmplare face ca Tyler sa fie arestat de tatăl lui Ally, iar astfel, cei doi se întâlnesc și ajung sa fie un cuplu. Iubirea îi unește și îi învață cât de important e să iubească cu pasiune și să trăiască din plin fiecare clipă. Lucrurile se complică și devine incert dacă fragila legătură va reuși să supraviețuiască tragediilor personale pe care le-au experimentat aceștia.

Actori:
Robert Pattinson, Pierce Brosnan, Emilie de Ravin, Lena Olin, Christopher Clawson, Chris McKinney, Jennifer Wiener, Kelli Barrett, Ashley Klein, Ruby Jerins, Angela Pietropinto

Regizor:
Allen Coulter

Genul filmului:
Drama, Romantic, Dragoste

Data lansare (SUA): 12 Martie 2010

Trailerul filmului Remember Me (2010) Amintește-ți de mine

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii