Header Ads Widget

Crazy Heart (Film 2009) Inimă nebună cu Colin Farrell si Jeff Bridges

Film dramă romantică online "Inimă nebună" 2009 cu actorii Jeff Bridges, Colin Farrell și Maggie Gyllenhaal. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "Crazy Heart".




Descrierea filmului Inimă nebună / Crazy Heart:
Adaptat dupa romanul omonim al scriitorului Thomas Cobb, filmul "Crazy heart" il are in centrul actiunii pe cantaretul de muzica country Bad Blake, care este distrus din punct de vedere emotional dupa ce a experimentat prea multe mariaje ratate, si-a petrecut prea mult timp in turnee si a consumat prea mult alcool. Cariera lui se afla in declin, iar Bad Blake observa cu tristete cum genul de muzica pe care il interpreteaza nu mai are priza la public, preferintele oamenilor indreptandu-se spre cantaretii tineri, cum ar fi carismaticul si talentatul Tommy Sweet. Desi se lupta sa iasa din umbra lui Tommy, care se bucura de un imens succes profesional, Bad Blake accepta sa ii devina mentor acestuia si isi relanseaza cariera si isi pune ordine in viata dupa ce o intalneste pe Jean Craddock.  Jean Craddock este o jurnalista draguta care isi creste singura baietelul, apropiindu-se initial de varstnicul cantaret cu scopul de a-l convinge sa-i acorde o serie de interviuri si sfarsind prin a dezvolta sentimente de reala afectiune pentru Bad Blake.

Actori:
Jeff Bridges, Colin Farrell, Maggie Gyllenhaal, Josh Berry, Robert Duvall, Sarah Jane Morris, James Keane, Paul Herman, Tom Bower, Ryan Bingham, Beth Grant, Debrianna Mansini, Ryil Adamson, J. Michael Oliva, David Manzanares, Jose Jacinto Marquez, Brian Gleason, Harry Zinn, Josh Berry, William Sterchi

Regizor:
Scott Cooper

Genul filmului:
Drama, Muzical, Romantic

Data lansare (SUA): 18 Decembrie 2009

Trailerul filmului Crazy Heart (2009) Inimă nebună

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii