Header Ads Widget

Film The Cake Eaters (2007) cu Kristen Stewart si Aaron Stanford

Film comedie romantică online "The Cake Eaters" 2007 cu actorii Kristen Stewart, Aaron Stanford și Bruce Der. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "The Cake Eaters".


Pe scurt despre filmul The Cake Eaters: Două familii sunt reunite prin întoarcerea fiului uneia din familii -- o reuniune care evocă vechi fantome și probleme care trebuie abordate.



Descrierea filmului The Cake Eaters:
Într-un orășel din mediul rural, Georgia Kaminski este o fată de cincisprezece ani cu ataxia lui Friedreich, o boală genetică care provoacă leziuni progresive ale sistemului nervos, ducând la mișcări stângace, probleme de vorbire care se îndreaptă către boli de inimă. În timp ce se află într-o piață de vechituri, vânzând mărfuri cu bunica ei Marg, Georgia îl întâlnește pe timidul Beagle Kimbrough, în vârstă de douăzeci de ani, care lucrează în cantina școlii sale și este fiul măcelarului local Easy. Beagle și-a petrecut ultimii ani având grijă de mama lui bolnavă, în timp ce Easy și Marg sunt iubiți în secret de mulți ani. Georgia simte că va avea câțiva ani de viață și decide să-și piardă virginitatea cu sensibilul Beagle. Între timp, fiul mai mare al lui Easy, Guy, se întoarce din New York pentru înmormântarea mamei sale și o caută pe coafeza Stephanie, care era logodnica lui pe care a lăsat-o în urmă când s-a mutat la New York urmărind visul de a deveni un muzician de succes. În timpul reuniunii, viețile membrilor ambelor familii experimentează noi descoperiri și sentimente.

Actori:
Kristen Stewart, Aaron Stanford, Bruce Dern, Elizabeth Ashley, Jayce Bartok, Miriam Shor, Talia Balsam, Tom Cavanagh, Melissa Leo, Jesse L. Martin, Dan McCabe, Conor Romero, Elizabeth Van Meter, Lucas Papaelias, Elle Key, E.J. Carroll

Regizor:
Mary Stuart Masterson

Genul filmului:
Drama

Data de lansare: 2007

Trailerul filmului The Cake Eaters (2007)


Filme noiLista actori, Recenzii filme si seriale, Filme cu Zombi, Top 100 serialeTop seriale de acțiune, Filme cu James Bond, Filme noi Netflix 2021, Seriale noi Netflix 2021 si 2022Filme românești pe Netflix,

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii