Header Ads Widget

Cold Mountain (Film 2003) Muntele rece cu Jude Law, Nicole Kidman si Renee Zellweger

Film de război și dragoste online "Muntele rece" 2003 cu actorii Jude Law, Nicole Kidman și Renee Zellweger. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "Cold Mountain".



Descrierea filmului Muntele rece / Cold Mountain:
America anilor 1860. Într-o ţară cutremurată de război se petrece o aventură extraordinară în care sunt implicaţi trei oameni; trei oameni a căror supravieţuire fizică şi psihică depinde de legătura dintre ei.

Filmul urmăreşte destinele celor trei şi felul în care se întrepătrund. Mai întâi este soldatul din Confederaţie, Inman (Jude Law) care, rănit pe câmpul de luptă, se întoarce la femeia iubită. În drumul către Ada (Nicole Kidman), Inman întâlneşte rebeli şi sclavi, ticăloşi de toate felurile, profitori, toate gunoaiele pe care răutăţile unui război crâncen le pot scoate la suprafaţă. La rândul ei, Ada, nu mai e femeia delicată şi protejată care a fost. Acum singură, trebuie să înfrunte grozăviile unor vremuri zbuciumate, trebuie să apere singură ferma tatălui ei, şi de ruină, şi de atacuri. În ajutorul fetei vine Ruby (Renee Zellweger) care devine parte intimă o poveştii, o femeie care o învaţă pe Ada legile supravieţuirii într-o lume pe care fata nu o cunoştea şi de care află cu uimire.

Inman, Ada şi Ruby sunt protagoniştii unei poveşti despre dorul de casă, despre un stil şi o concepţie de viaţă care s-au dus pentru totdeauna în negurile vremii, despre dragoste şi zbucium în inima poporului american.

A fost filmat în România, la Râşnov.

Actori:
Jude Law, Nicole Kidman, Renée Zellweger, Eileen Atkins, Brendan Gleeson, Philip Seymour Hoffman, Natalie Portman, Giovanni Ribisi, Donald Sutherland, Ray Winstone, Kathy Baker, James Gammon, Charlie Hunnam, Jack White, Ethan Suplee, Jena Malone, Melora Walters, Lucas Black, Taryn Manning, Tom Aldredge, James Rebhorn, Emily Deschanel, Cillian Murphy, Erik Smith

Regizor:
Anthony Minghella

Genul filmului:
Drama, Razboi, Romantic, Dragoste

Data lansare (SUA): 25 Decembrie 2003
Data lansare (Romania): 05 Martie 2004

Trailerul filmului Cold Mountain (2003) Muntele rece


Filme noiLista actori, Recenzii filme si seriale, Filme cu Zombi, Top 100 serialeTop seriale de acțiune, Filme cu James Bond, Filme noi Netflix 2021, Seriale noi Netflix 2021 si 2022, Filme de Paște,

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii