Header Ads Widget

Film Commando (1985) cu Arnold Schwarzenegger si Alyssa Milano

Commando (1985)
Arnold Schwarzenegger, Alyssa Milano, Rae Dawn Chong, Dan Hedaya, Bob Minor

Pe scurt despre filmul Commando: Un colonel retras din Forțele Speciale încearcă să-și salveze fiica, care a fost răpită de fostul său subordonat.



Descrierea filmului Commando:
La scurt timp dupa ce Terminator a spart box-office-ul american, Commando vine sa arate o alta fata a super-eroului Schwarzenegger: cea comica, mai putin sau deloc folosita in filmele lui anterioare. Colonelul Matrix (Arnold Schwarzenegger) s-a retras din fortele armate si traieste linistit impreuna cu fiica sa in varsta de 10 ani. Atmosfera idilica se destrama brutal cand fetita este rapita de oamenii unui dictator din America Latina care traieste in exil si planuieste sa revina la putere printr-o lovitura de forta prin eliminarea presedintelui tarii.

Matrix isi va revedea fiica doar daca il va ucide pe presedinte. Matrix va ocoli insa planul initial si in incercarea de a-si gasi si salva fata, va trece prin pericole de neimaginat. Cea care il ajuta sa iasa cu bine din toate situatiile este Cindy (Chong) care are propriile ei motive pentru a dori moartea dictatorului.

Actori:
Arnold Schwarzenegger, Alyssa Milano, Rae Dawn Chong, Dan Hedaya, Bob Minor, Bill Paxton

Regizor:
Mark L. Lester

Genul filmului:
Actiune

Data lansare (SUA): 04 Octombrie 1985

Trailerul filmului Commando (1985) Commando pentru fata mea

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii