Header Ads Widget

Film Conan the Barbarian - Conan Barbarul (1982) cu Arnold Schwarzenegger

Conan Barbarul (1982) Conan the Barbarian
Arnold Schwarzenegger, Mako, Max von Sydow, James Earl Jones, John Milius

Pe scurt despre filmul Conan the Barbarian: Conan Barbarul este un film american cu săbii și vrăjitorie din 1982, regizat de John Milius și scris de Milius și Oliver Stone. Bazat pe personajul Conan al scriitorului Robert E. Howard, filmul îi are în rolurile principale pe Arnold Schwarzenegger și James Earl Jones și spune povestea unui războinic barbar pe nume Conan (Schwarzenegger), care caută să se răzbune pentru moartea părinților săi de mâna lui Thulsa Doom (Jones), lider al unui cult al șerpilor.



Actori:
Arnold Schwarzenegger, Mako, Max von Sydow, James Earl Jones, John Milius, Sandahl Bergman, Ben Davidson, Cassandra Gava, Gerry Lopez, Valérie Quennessen, William Smith, Luis Barboo

Regizor:
John Milius

Genul filmului:
Actiune, Aventuri

Data lansare (SUA): 14 Mai 1982

Descrierea filmului Conan the Barbarian:
Arnold Schwarzenegger are un debut fulminant in rolul acestui erou luptator legendar, Conan Barbarul.

Dupa ce i-au fost omorati parintii de catre o capetenie nemiloasa (James Earl Jones) si de catre banda lui de criminali, Conan trebuie sa indure o copilarie grea in sclavie pentru a ajunge gladiator, spre deliciul banditilor.

Trimis in estul indepartat pentru a-si perfectiona abilitatile de luptator, Conan este eliberat si incepe un drum periculos si sangeros pentru a-si razbuna moartea parintilor. Acum luptatorul trebuie sa-si invinga dusmanii insetati de sange intr-o actiune care sfideaza moartea si este plina de aventura, curaj, putere, caracter si triumf al binelui impotriva raului.

Trailerul filmului Conan the Barbarian (1982) Conan Barbarul

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii