Header Ads Widget

Eyes Wide Shut (Film thriller 1999) Cu ochii larg închiși

Film dramă "Cu ochii larg închiși" 1999 cu Tom Cruise și Nicole Kidman - Trailer oficial pentru filmul "Cu ochii larg închiși". Descriere, dată de lansare, regizori și actorii din film. Actorii principali în filmul "Eyes Wide Shut" sunt: Tom Cruise, Nicole Kidman și Leelee Sobieski.



Actori în distribuție: Tom Cruise, Nicole Kidman, Madison Eginton, Jackie Sawiris, Sydney Pollack, Leelee Sobieski, Todd Field, Marie Richardson, Rade Serbedzija, Todd Field, Vinessa Shaw, Sky du Mont, Fay Masterson, Thomas Gibson, Peter Benson, Cate Blanchett (necreditată)

Regizor: Stanley Kubrick

Scenaristi: Stanley Kubrick, Frederic Raphael

Genul filmului: Dramă, Mister, Thriller

Data de lansare:
In America - 16 Iulie 1999
In Romania -

Tip Ecran: normal

AKA: EWS
Rhapsody

Producator: Warner Bros., Stanley Kubrick Productions, Hobby Films

Ţara: USA

Descrierea filmului Cu ochii larg închiși / Eyes Wide Shut:
Socuri de natura sexuala apar in viata echilibrata a doctorului Bill Harford. Cu ocazia unei petreceri de Craciun doua "manechine" ii fac avansuri, iar el incerca sa ajute o femei imprastiata pe gresia unei bai din cauza unei supradoze. In seara urmatoare, sotia sa ii dezvaluie ca a avut fantezii sexuale cu un strain, fiica unui fost pacient al sau care decedase il tenteaza, iar in timp ce merge pe strada niste adolescenti ii arunca injurii homofobe, o trecatoare il duce in apartamentul ei si intra peste cativa barbati ce intretin relatii sexuale cu o tanara care nu era nici macar de varsta adolescentei. Aceasta adevarata odisee il poarta mai departe intr-un univers al placerilor carnale, al orgiilor, la un bal mascat si ajunge sa-si puna in pericol viata, respectul de sine si casnicia.

Trailer la filmul Cu ochii larg închiși / Eyes Wide Shut (1999)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii