Header Ads Widget

Film Last Action Hero - Ultima aventura (1993) cu Arnold Schwarzenegger

Ultima aventura (1993)

Descriere film:
Tanarul Danny Madigan este un fan inrait al lui Jack Slater (Arnold Schwarzenegger), cel mai popular erou al marelui ecran. Jack este un adevarat supra-om care scapa din cele mai imposibile situatii, care pune la pamant o armata de inamici, care invinge raul sub orice forma s-ar ascunde el.
Cu toate acestea, eroul este total dat peste cap cand in universul lui fictiv aterizeaza pe nepusa masa micutul Danny. Acesta primise un bilet la ultimul film al lui Slater, bilet care s-a dovedit a fi unul magic ce l-a propulsat in lumea eroului sau preferat.
Danny face echipa cu Jack si isi traieste astfel cele mai indraznete vise ale sale: elimina baieti rai, zdrobeste masini, sare prin fereste si castiga intotdeauna.
Situatia se complica insa in momentul in care dusmanii lui Slater pun mana pe biletul magic si sar de pe marele ecran in lumea reala. Danny si Jack sunt nevoiti sa faca si ei aceeasi miscare pentru a-i opri. Astfel, intreaga actiune se muta pe strazile New York-ului, un decor mult mai complicat si mai periculos.

Actori:
Arnold Schwarzenegger, F. Murray Abraham, Anthony Quinn, Ian McKellen, Joan Plowright, Noah Emmerich, Tom Noonan, Thomas Rosales Jr., Danny DeVito, Tina Turner

Regizor:
John McTiernan

Genul filmului:
Aventuri, Comedie

Data lansare (SUA): 18 Iunie 1993

Trailerul filmului Last Action Hero (1993)


LAST ACTION HERO (1993) – Extended Preview

Colectie de filmeLista actori, Lista filme 2010, Concursuri, Sondaje

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii