Header Ads Widget

Margot at the Wedding (Film comedie 2007) Margot merge la nuntă cu Nicole Kidman si Jack Black

Film de comedie online "Margot merge la nuntă" 2007 cu actorii Nicole Kidman, Jack Black și Jennifer Jason Leigh. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "Margot at the Wedding".


Pe scurt despre filmul Margot merge la nuntă: Margot și fiul ei Claude decid să-și viziteze sora Pauline după ce ea anunță că se căsătorește cu Malcolm, care nu este impresionant. Pe scurt, furtuna creată de surori lasă în urmă o mizerie de relații zdrobite și secrete de familie expuse.



Descrierea filmului Margot merge la nuntă / Margot at the Wedding:
Portret al unei familii cu probleme, ultimul proiect al regizorului/scenaristului Noah Baumbach discuta dificultatile care pot aparea atunci cand vrei sa te apropii de ceilalti, dar si de tine insuti. Margot (Nicole Kidman) o viziteaza pe sora ei, Pauline (Jennifer Jason Leigh), care urmeaza sa se casatoreasca cu logodnicul ei (Jack Black). Neintelegeri vechi ies la iveala, iar cei trei vor trebui sa treaca peste frustrari si nemultumiri pentru a merge mai departe. Calatorie amuzanta si in acelasi timp sfasietoare, in stilul lui Baumbach.

Actori:
Nicole Kidman, Jack Black, Jennifer Jason Leigh, Zane Pais, Susan Blackwell, Flora Cross, Seth Barrish, Matthew Arkin, Michael Cullen, Enid Graham, Sophie Nyweide, Ciarán Hinds, Halley Feiffer, John Turturro, Lisa Emery, Michael Medeiros, Ashlie Atkinson

Regizor:
Noah Baumbach

Genul filmului:
Comedie, Drama

Data lansare (SUA): 31 August 2007
Data lansare (Romania): 01 Februarie 2008

Trailerul filmului Margot at the Wedding (2007) Margot merge la nuntă


Filme noiLista actori, Recenzii filme si seriale, Filme cu Zombi, Top 100 serialeTop seriale de acțiune, Filme cu James Bond, Seriale noi Netflix 2021 si 2022,

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii