Header Ads Widget

Moulin Rouge! (Film muzical romantic 2001) cu Ewan McGregor si Nicole Kidman

Film muzical și romantic online "Moulin Rouge!" 2001 cu actorii Nicole Kidman, Ewan McGregor și Jim Broadbent. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "Moulin Rouge!".




Descrierea filmului muzical Moulin Rouge!:
Moulin Rouge este un film despre adevar, frumusete, libertate si - mai presus de toate - despre iubire, intr-un cadru stralucitor si fascinant: clubul de noapte Moulin Rouge si Parisul de la sfarsitul secolului al XIX-lea. Dupa William Shakespeare’s Romeo+Juliet, regizorul Baz Luhrmann propune inca o experienta cinematografica unica. Povestea filmului incepe de la mitul lui Orfeu, tanarul poet-muzician care a coborat in Infern pentru a-si regasi sotia si iubirea pierduta odata cu moartea ei. "Este un mit centrat pe idealism si maturitate, pe faptul ca viata ne face sa ne confruntam cu situatii in care nu avem nici o putere: moartea celor dragi si relatii care se destrama." explica Luhrmann. "Aceste situatii ori ne distrug definitiv, ori ne intaresc si acumulam experienta din ele."

Cele doua personaje centrale din filmul Moulin Rouge sunt Christian, tanarul poet (interpretat de Ewan McGregor) si Satine (interpretata de Nicole Kidman), vedeta clubului Moulin Rouge si totodata cea mai celebra curtezana din Paris. Satine este sfasiata intre iubirea lui Christian si obligatia fata de omul caruia ii datora tot ce realizase in viata. "Satine vine dintr-un mediu sarac si umil, iar Zidler o transforma intr-o vedeta. Visul ei este sa devina actrita." explica Nicole Kidman. "Christian este cel care ii arata o alta fateta a lumii si o face sa creada ca poate fi iubita cu adevarat pentru ceea ce este."

Actori:
Nicole Kidman, Ewan McGregor, Jim Broadbent, John Leguizamo, Richard Roxburgh, David Wenham, Garry McDonald, Jacek Koman, Matthew Whittet, Kerry Walker, Natalie Mendoza, Lara Mulcahy, Kylie Minogue, Ozzy Osbourne, Deobia Oparei, Linal Haft, Peter Whitford, Norman Kaye, Arthur Dignam, Jonathan Hardy, Plácido Domingo, Kiruna Stamell

Regizor:
Baz Luhrmann

Genul filmului:
Drama, Muzical, Romantic, Dragoste

Data lansare (SUA): 01 Iunie 2001
Data lansare (Romania): 09 Noiembrie 2001


Premii: Premiat cu 2 premii Oscar si cu 3 premii Golden Globes.

Trailerul filmului Moulin Rouge! (2001)


Filme noiLista actori, Recenzii filme si seriale, Filme cu Zombi, Top 100 serialeTop seriale de acțiune, Filme cu James Bond, Filme noi Netflix 2021,Seriale noi Netflix 2021 si 2022 , Filme de Paște,

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii