Header Ads Widget

Film Nowhere to Run - Fara scapare (1993) cu Jean-Claude Van Damme si Rosanna Arquette

Trailer oficial la filmul thriller "Nowhere to Run" 1993 cu actorii: Jean-Claude Van Damme, Rosanna Arquette si Kieran Culkin. Descriere si data de lansare pentru filmul "Fara scapare".



Actori:
Jean-Claude Van Damme, Rosanna Arquette, Kieran Culkin, Ted Levine, Tiffany Taubman, Edward Blatchford, Anthony Starke

Regizor:
Robert Harmon

Genul filmului:
Actiune, Dragoste, Drama

Data lansare (SUA): 15 Ianuarie 1993

Descriere film Fara scapare (1993):
Sam Gillen, este un condamnat care reuseste sa  evadeaze dupa rasturnarea autobuzului cu condamnati, si se ascunde in padurea de langa casa vaduvei Clydie Anderson, mama a doi copii: Mike poreclit "Mookie" si Bree Anderson. Sam este vazut de catre Mike si il invita la el acasa, unde o cunoaste pe Clydie. Clydie accepta sa-l cazeze in hambar. Sam mai tarziu afla ca Clydie este amenintata pentru a-si parasi casa si pamantul, pentru ca intreprinderea condusa de ingrozitorul Franklin Hale, considera ca pamntul lui Clydie era bun pentru a-si dezvolta el activitatea.

Sam hotaraste sa mai ramana prin preajma lui Clydie pentru a o apara de Dunston un om malefic angajat de Franklin pentru a o intimida. El este amenintat de seriful Lonnie care era un om corupt si  indragostit de Clydie, pentru a o lasa in pace si sa plece. Descoperind o noua latura a personalitati lui, el se hotaraste sa ramana si sa ii apere pe cei ce i-au oferit o masa si un adapost. Apropierea de Clydie si de cei doi copii ii dau un nou sens vietii lui, un sentiment pe care nu-l intalnise pana in prezent, si anume dragostea de casa, de familie.

Trailerul filmului Nowhere to Run (1993)


Trailere filme, Lista actori,  Concursuri, Sondaje

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii