Header Ads Widget

Film The Number 23 (2007) Numărul 23 cu Jim Carrey si Virginia Madsen

Film thriller online "Numărul 23" 2007 cu actorii Jim Carrey, Virginia Madsen și Logan Lerman. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "The Number 23".


Pe scurt despre filmul Numarul 23: Walter Sparrow devine obsedat de un roman despre care crede că a fost scris despre el, pe măsură ce par să apară tot mai multe asemănări între el și alter ego-ul său literar.



Descrierea filmului Numărul 23:
Prizonier intr-o sumbra obsesie cu numarul 23, Walter Sparrow (Jim Carrey) isi schimba viata intr-un infern de tortura psihologica care ar putea sa duca la moartea sa precum si la moartea celor dragi. Stimulat de un roman misterios, Numarul 23, pe care nu indrazneste sa-l lase din mana, Walter este fortat sa dezvaluie secretele trecutului sau inainte ca el sa-si poata continua viata cu sotia sa, Agatha (Virginia Madsen), si fiul adolescent Robin (Logan Lerman).

Romanul, dat lui Walter de catre Agatha drept cadou, descrie un mister al unei crime reci care pare sa reflecte viata lui Walter in feluri sumbre si necontrolabile. Viata personajului principal al cartii, un detectiv cugetator Fingerling (de asemenea jucat de Carrey) este plina de momente care evoca propria istorie a lui Walter. Cand lumea din carte incepe sa prinda viata, Walter este contagiat de un amanunt infricosator al cartii: obsesia lui Fingerling in ceea ce priveste puterea ascunsa a numarului 23.

Actori:
Jim Carrey, Virginia Madsen, Logan Lerman, Danny Huston, Lynn Collins, Rhona Mitra, Michelle Arthur, Mark Pellegrino, Paul Butcher, David Stifel, Corey Stoll, Ed Lauter, Troy Kotsur, Patricia Belcher

Regizor:
Joel Schumacher

Genul filmului:
Thriller, Mister, Drama

Data lansare (SUA): 23 Februarie 2007
Data lansare (Romania): 11 Mai 2007

Trailerul filmului The Number 23 (2007)


Filme noiLista actori, Recenzii filme si seriale, Filme cu Zombi, Top 100 serialeTop seriale de acțiune, Filme cu James Bond, Filme noi Netflix 2021, Seriale noi Netflix 2021 si 2022, Filme de Paște,

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii