Header Ads Widget

Film The Rum Diary (2011) Jurnalul unui iubitor de rom cu Johnny Depp si Aaron Eckhart

Film de comedie și dramă online "Jurnalul unui iubitor de rom" 2011 cu actorii Johnny Depp, Aaron Eckhart și Amber Heard. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "The Rum Diary".




Descrierea filmului Jurnalul unui iubitor de rom:
'' The Rum Diary '' este un film inspirat din romanul autobiografic cu acelaşi nume al lui Hunter S. Thompson scris la începutul anilor 1960 dar care a fost publicat în anii 1998 . Scenariul şi regia filmului sunt semnate de Bruce Robinson . Povestea pe care o relatează filmul este despre un jurnalist american liber profesionist , Paul Kemp  care se mută de la un ziar important din New York , United States , ''The Daily News'' , aflându-se într-un moment important al carierei sale , la o editură , ziar din San Juan , Porto Rico . Povestea filmului este plasată la sfârşitul anilor 1950 şi cuprinde o poveste de dragoste , încâlcită de scene de gelozie , poticnire prin viaţă , trădare şi violenţă alcoolică.

Actori:
Johnny Depp, Aaron Eckhart, Giovanni Ribisi, Amber Heard, Amaury Nolasco, Richard Jenkins, Michael Rispoli, Marshall Bell, Bill Smitrovich, Julian Holloway, Bruno Irizarry, Enzo Cilenti, Aaron Lustig, Karen Austin, Julio Ramos Velez, Karimah Westbrook

Regizor:
Bruce Robinson

Genul filmului:
Drama, Comedie

Data de lansare: 20 Octombrie 2011
Premiera în Romania: 25 Noiembrie 2011

Premii:

Trailerul filmului  The Rum Diary (2011) Jurnalul unui iubitor de rom

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii