Header Ads Widget

Bun venit în junglă! (Film acțiune 2003) The Rundown cu Dwayne Johnson, Seann William Scott si Rosario Dawson

Film acțiune și comedie "Bun venit în junglă!" 2003 cu actorii Dwayne Johnson, Rosario Dawson și Christopher Walken. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "The Rundown".




Descriere film:

În jungla urbană, dură şi rea, de fiecare zi din Los Angeles, există oameni ca Beck (Dwayne Johnson)... ei bine, nu chiar ca Beck - un om care foloseşte orice mijloace de care e nevoie pentru a recupera orice lucru pentru care e platit să îl aducă înapoi. Un marker, o plată întârziată sau un inel Super Bowl de la un mijlocaş de rugby cu datorii la jocurile de noroc - pentru Beck sunt aceleaşi lucruri şi se bazează doar pe isteţime, pe atitudinea sa de „hai să terminăm şi treaba asta” şi pe forţa sa fizică devastatoare pentru a duce treaba la bun sfârşit. Pentru el, e o lume simplă, cu opţiuni multiple:
(A) felul de-a fi al lui Beck,
(B) felul de-a fi al lui Beck plus forţă sau
(C)... nu există „C”.

Beck nu caută necazurile şi nici nu îi place să facă belele nimănui. Din păcate, e angajat să rezolve tocmai belelele şi mai e o încurcătură finală din care trebuie să iasă înainte de a lăsa totul în urmă. Iar încurcătura asta pur şi simplu devine din ce în ce mai încâlcită, ca şi jungla amazoniană în care a fost trimis.

Actori:
Dwayne Johnson, Seann William Scott, Rosario Dawson, Christopher Walken, Ewen Bremner, Jon Gries, William Lucking, Ernie Reyes Jr., Stuart F. Wilson, Dennis Keiffer, Garrett Warren, Toby Holguin, Paul Powers, Stephen Bishop, Chuck Norman, Jamal Duff, John Duff, Jeff Chase, Price Jackson, Anthony Diaz-Perez, Todd Stashwick, Arnold Schwarzenegger

Regizor:
Peter Berg

Genul filmului:
Actiune, Aventuri, Comedie, Thriller

Data lansare (SUA): 26 Septembrie 2003

Trailerul filmului The Rundown (2003)




Filme noiLista actori, Recenzii filme si seriale, Filme cu Zombi, Top 100 serialeTop seriale de acțiune, Filme cu James Bond, Filme noi Netflix 2021,

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii