Header Ads Widget

Film The Running Man - Alergatorul (1987) cu Arnold Schwarzenegger si Maria Conchita Alonso

Film de acțiune sf online "Alergătorul - Justiția viitorului" 2007 cu actorii Arnold Schwarzenegger, Maria Conchita Alonso și Yaphet Kotto. Trailer, Descriere și dată de lansare pentru filmul "The Running Man".


Despre filmul Alergătorul - Justiția Viitorului: The Running Man este un film american de acțiune distopic din 1987 regizat de Paul Michael Glaser și cu Arnold Schwarzenegger, María Conchita Alonso, Richard Dawson, Yaphet Kotto și Jesse Ventura în rolurile principale. Este foarte vag bazat pe romanul cu același nume din 1982 scris de Stephen King și publicat sub pseudonimul Richard Bachman. Povestea filmului, plasată într-o Americă distopică între 2017 și 2019, este despre o emisiune de televiziune numită The Running Man, în care „alergătorii” criminali condamnați trebuie să scape de moartea care vine din mâinile ucigașilor profesioniști. Filmul Alergătorul - Justiția Viitorului / The Running Man a avut un succes moderat de box office în Statele Unite, încasând 38 de milioane de dolari din bugetul său de 27 de milioane de dolari, dar a primit recenzii mixte din partea criticilor. Un proces a stabilit că filmul a plagiat părți din filmul francez Le prix du danger (1983).

O nouă adaptare cinematografică a romanului, anunțată la începutul anului 2021, este în dezvoltare la Paramount Pictures, regizată de Edgar Wright și scenariul scris de Michael Bacall.

Sinopsis la filmul Alergătorul - Justiția Viitorului: Într-o America distopică, un polițist condamnat în mod fals are șansa de a fi liber atunci când trebuie să participe forțat la o emisiune TV în care condamnații, alergătorii, trebuie să lupte împotriva ucigașilor pentru libertatea lor.



Descrierea filmului Alergătorul - Justiția viitorului:
Actiunea se petrece in societatea totalitara a Statelor Unite din anul 2017. In acest nou regim, criminalii au o alternativa pentru a scapa de inchisoare: sa participe la The Running Man, o emisiune pe viata si pe moarte in care acestia trebuie sa scape de niste urmaritori antrenati special pentru a-i omori. Fostul politist Ben Richards este inchis pentru o crima pe care nu a comis-o si este fortat sa apara in The Running Man. Va reusi Ben sa iasa cu viata din acest joc terifiant?

Actori:
Arnold Schwarzenegger, Maria Conchita Alonso, Yaphet Kotto, Dey Young, Jim Brown, Thomas Rosales Jr., Jesse Ventura, Erland van Lidth, Marvin J. McIntyre, Gus Rethwisch, Professor Toru Tanaka, Mick Fleetwood, Dweezil Zappa, Richard Dawson, Karen Leigh Hopkins, Sven-Ole Thorsen, Edward Bunker, Bryan Kestner, Anthony Pena

Regizor:
Paul Michael Glaser

Genul filmului:
Thriller, SF, Fantastic, Actiune

Data lansare (SUA): 13 Noiembrie 1987

Trailerul filmului The Running Man (1987)


Filme noiLista actori, Lista filme 2010, Concursuri, Sondaje

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii