Header Ads Widget

Film Street Fighter - Ultima Batalie (1994) cu Jean-Claude Van Damme si Raul Julia

Ultima Bătălie (1994) Street Fighter
Jean-Claude Van Damme, Raul Julia, Kylie Minogue, Benny Urquidez

Pe scurt despre filmul Ultima Bătălie: Col. Guile și diverși alți eroi de arte marțiale luptă împotriva tiraniei dictatorului M. Bison și a cohortelor sale.



Descriere film:
Bazat pe ultracunoscutul joc video Street Fighter II, acest thriller il are in prim-plan pe Jean-Claude Van Damme in rolul unui expert in arte martiale, colonelul Guile, bravul conducator al Fortelor de Combat Nationale. Acesta trebuie sa intervina cand oamenii infamului general Bison, liderul dereglat psihic al unui stat numit Shadaloo, deturneaza un autobuz plin cu angajati ai Fortelor Nationale.
Bison solicita o rascumparare de cateva milioane de dolari in contul eliberarii ostaticilor. Guile este trimis in secret pe teritoriul lui Bison, in timp ce autoritatile negociaza cu acesta rascumpararea. Generalul va fi insa o nuca greu de spart pentru ca pe langa luptatori abili si fanatici, a cumparat si o ziarista si o pereche de puscariasi evadati capabili de ferocitati inimaginabile.
Filmul, in care superba Kylie Minogue are o partitura secundara, a fost marcat de moartea lui Raul Julia, rapus de cancer la scurt timp inainte de lansarea oficiala.

Actori:
Jean-Claude Van Damme, Raul Julia, Kylie Minogue, Benny Urquidez, Edward R. Pressman, Damian Chapa, Ming-Na, Miguel A. Núñez Jr., Simon Callow

Regizor:
Steven E. de Souza

Genul filmului:
Actiune, Aventuri

Data lansare (SUA): 23 Decembrie 1994

Trailerul filmului Street Fighter (1994) Ultima Bătălie

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii