Header Ads Widget

True Lies (Film acțiune 1994) Minciuni adevărate cu Arnold Schwarzenegger si Jamie Lee Curtis

Film de acțiune online "Minciuni adevărate" 1994 cu actorii Arnold Schwarzenegger, Jamie Lee Curtis și Tom Arnold. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "True Lies".




Descrierea filmului Minciuni adevărate:
Realizat de James Cameron intr-o serie de locatii luxuriante si riscante pentru distributie si echipa de productie, acest thriller, nominalizat la Oscar in anul 1995, pentru cele mai bune efecte vizuale, are in prim-plan un cuplu exploziv – Arnold Schwarzenegger si Jamie Lee Curtis.

Arnold Schwarzenegger este Henry Tasker, aparent, un agent de vanzari obsedat de munca. El o va seduce pe sotia sa cu o minciuna care va prinde foarte bine. Ii spune ca este un agent secret. Asa de secret ca in momentul in care o suspecteaza de o aventura extramaritala incepe s-o fileze impreuna cu alti agenti. In acelasi timp, el primeste misiunea sa lichideze un grup foarte periculos de teroristi dintr-o fosta republica sovietica implicati in traficul cu arme nucleare. In final, complicata tesatura de intrigi se va descalci cu o lovitura de teatru. Henry Tasker duce, in fapt, o viata dubla. Ziua este un amarat agent de vanzari, iar noaptea cel mai bun agent secret al guvernului american. Teroristii au legaturi incredibile cu lumea politica si de afaceri, iar sotia sa nu este deloc ceea ce pare a fi.

Filmul exceleaza in scene demne de seria James Bond si a fost foarte bine primit de telespectatorii din intreaga lume.

Actori:
Arnold Schwarzenegger, Jamie Lee Curtis, Tom Arnold, Bill Paxton, Marshall Manesh, Eliza Dushku, Charlton Heston, Tia Carrere, Art Malik, Grant Heslov, Jane Morris, Katsy Chappell, Crystina Wyler, Charles A. Tamburro, Mike Akrawi, Mike Cameron, Charles Cragin, Gino Salvano, John Bruno, Sayed Badreya, Ray Buffer, Greg Chopoorian, Michael Garvey, Don Dailey, Max Daniels, Tony De Leon

Regizor:
James Cameron

Genul filmului:
Actiune, Comedie, Thriller

Data lansare (SUA): 15 Iulie 1994

Trailerul filmului True Lies (1994) Minciuni adevărate


Filme noiLista actori, Recenzii filme si seriale, Filme cu Zombi, Top 100 serialeTop seriale de acțiune, Filme cu James Bond, Filme noi Netflix 2021,

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii