Header Ads Widget

Charlie and the Chocolate Factory (Film 2005) Charlie și Fabrica de Ciocolată cu Johnny Depp si Freddie Highmore

Film comedie online "Charlie și Fabrica de Ciocolată" 2010 cu actorii Johnny Depp, Freddie Highmore și Helena Bonham Carter. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "Charlie and the Chocolate Factory".




Descrierea filmului Charlie și Fabrica de Ciocolată:
In cele mai multe seri in familia Bucket, cina este un bol cu supa de varza diluata, pe care tanarul Charlie o imparte bucuros cu mama lui (Helena Bonham Carter), cu tatal lui (Noah Taylor) si cu bunicii din partea ambilor parinti. Casa lor este micuta, in ruina, rece, dar acolo domneste iubirea. In fiecare noapte, ultimul lucru pe Charlie il vede de la fereastra este fabrica imensa si adoarme visand la ce ar putea fi inauntru.

Timp de aproape cincisprezece ani, nimeni nu a vazut nici macar un muncitor care sa intre sau sa iasa din fabrica, si nici nu l-a zarit pe Willy Wonka, cu toate acestea, in mod misterios, se fabrica si se transporta in magazine din intreaga lume cantitati impresionante de ciocolata.

Intr-o zi, Willy Wonka face un anunt crucial. Isi va deschide fabrica sa celebra si va dezvalui "toate secretele si magia" acesteia pentru cinci copii norocosi care vor gasi bilete aurii ascunse in interiorul a cinci batoane de ciocolata Wonka alese la intamplare.

Actori:
Johnny Depp, Freddie Highmore, David Kelly, Helena Bonham Carter, Noah Taylor, Missi Pyle, James Fox, Deep Roy, Christopher Lee, Adam Godley, Franziska Troegner, AnnaSophia Robb, Julia Winter, Jordan Fry, Philip Wiegratz, Blair Dunlop, Liz Smith, Eileen Essell, David Morris, Nitin Ganatra, Shelley Conn, Chris Cresswell, Philip Philmar, Todd Boyce, Nayef Rashed, Menis Yousry, Hubertus Geller

Regizor:
Tim Burton

Genul filmului:
Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic

Data lansare (SUA): 10 Iulie 2005
Data lansare (Romania): 20 Septembrie 2005

Premii: Filmul Charlie and the Chocolate Factory a fost nominalizat la Oscar si la Golden Globes.

Trailerul filmului Charlie and the Chocolate Factory (2005)


Filme noiLista actori, Recenzii filme si seriale, Filme cu Zombi, Top 100 serialeTop seriale de acțiune, Filme cu James Bond, Seriale noi Netflix 2021 si 2022,

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii