Header Ads Widget

Trailer film Nick of Time - Crima contra cronometru (1995) cu Johnny Depp si Christopher Walken

Crimă contra cronometru (Film de acțiune și thriller 1995) Nick of Time
Johnny Depp, Christopher Walken, Courtney Chase, Charles S. Dutton, Peter Strauss, Peter Mackenzie

Pe scurt despre filmul de acțiune Crimă contra cronometru:Un om neimpresionant și obișnuit, este forțat într-o situație în care i se spune să omoare un politician pentru a-și salva fiica răpită.



Descrierea filmului Crimă contra cronometru:
Ceasul ticãie pentru Johnny Depp în NICK OF TIME, un thriller contra-cronometru cu întorsãturi neasteptate de situatie în regia lui John Badham (Drop Zone, Saturday Night Fever). Este într-adevãr o cursã filmatã în “timp real” astfel încât evenimentele ruleazã pe ecran minut cu minut asa cum se întâmplã în viatã.

Gene Watson (Depp), contabil de meserie, ajunge în Gara Centralã din L. A. împreunã cu fiica sa de 6 ani pentru a se trezi în cel mai groaznic cosmar al sãu. Doi străini misteriosi (Christopher Walken, Roma Maffia) îl despart de Watson de fiica lui si-l obligã sã semneze pactul cu Diavolul: ori o omoarã pe reprezentanta oficialã a guvernului înainte ca aceasta sã plece de la întrunirea gãzduitã în apropiere de garã, ori nu-si va mai revedea multiubita fiicã.
Numãrãtoarea inversã începe acum.

Actori în distribuție:
Johnny Depp, Christopher Walken, Courtney Chase, Charles S. Dutton, Peter Strauss, Peter Mackenzie, Roma Maffia, Marsha Mason, Gloria Reuben, Bill Smitrovich, G.D. Spradlin, Yul Vazquez, Cynthena Sanders

Regizor:
John Badham

Genul filmului:
Actiune, Drama, Thriller

Data lansare (SUA): 22 Noiembrie 1995

Trailerul filmului de acțiune Crimă contra cronometru - Nick of Time (1995)


Filme noiLista actori, Recenzii filme si seriale, Filme cu Zombi, Top 100 serialeTop seriale de acțiune, Filme cu James Bond, Seriale noi Netflix 2021 si 2022,

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii